Elektro monteur

Functie

Heb jij je MBO 2 Monteur elektrische installaties in de bebouwde omgeving? Dan hebben wij een leuke en uitdagende baan voor je. Een baan waarin je je niet alleen met stopcontacten, hotelschakelingen en lichtpunten gaat bezighouden, maar vooral aan de slag gaat met elektrotechniek voor de opwekking van duurzame energie.

Als elektromonteur bij Yellow Services ben jij verantwoordelijk voor het elektrotechnische deel van de installatie. Je zorgt dat de meterkasten zo zijn aangepast dat de thuisbatterij, zonnepanelen en/of de laadpaal perfect aangesloten kunnen worden. Ook verzorg je het kabeltracé in huis van de meterkast naar de omvormer en kijk je hoe je dit op de meest nette en passende manier kunt aansluiten. Je geeft de klant uitleg over het mooi aangesloten systeem en voorziet hen van hulp bij eventuele storingen.

Wat hebben we nodig?

Mensen met een passie voor elektra die graag willen leren. De wereld van duurzame elektrotechnische installaties verandert namelijk razendsnel. Je moet dus flexibel zijn.

Het liefst hebben we mensen die al ervaring hebben met omvormers van SMA / SolarEdge / APS. Mensen die geen moeite hebben om het ideale AC-traject door een woning te bepalen en aan te leggen. Maar we praten ook graag met je als jij nog niet alle kennis hebt maar wel enthousiast en leergierig bent. Met ons opleidingsprogramma helpen we je om jezelf te ontwikkelen tot een specialist in de installatie van duurzame componenten. 

Wat ga je vinden?

Het team van Yellow Services bestaat uit een goede mix van jong en oud. Een deel van het team is zeer ervaren terwijl de rest juist enthousiast het vak aan het leren is. We geloven sterk respectvol met elkaar omgaan zodat we prettig samenwerken en projecten soepel verlopen. 

Yellow Services installeert zonnepanelen, laadpalen en batterijsystemen voor consumenten en bedrijven. De ene maand werk je aan installaties op woningen om in de volgende maand een groot zonnedak te installeren met een groter team. Bekijk ons team

Werkgebied

Yellow Services is werkzaam in de regio Zuid-Holland. Voor grotere zakelijke projecten maken we af en toe een uitstapje buiten de provincie maar het 95% van het werk is regionaal.

Opleidingen

De wereld van duurzame energie ontwikkelt zich razendsnel en het is belangrijk om je kennis op peil te houden. We helpen je graag bij jouw ontwikkeling en bieden tijd en geld om je kennis uit te breiden.

Wil je een keer praten?

Vul onderstaand formulier in en vertel ons in de toelichting waarom het je leuk lijkt in de duurzame energiesector te werken.