Solar Installer

Solar Installer

Yellow Services is op zoek naar enthousiaste jonge mensen die graag een vak willen leren met een mooie toekomst. Ben jij iemand die graag buiten werkt en hou je van techniek? Zie jij een mooie toekomst voor je in een vakgebied dat sterk groeit? Dan is de functie Junior solar installer misschien wel iets voor jou.

Wat hebben we nodig?

Het allerbelangrijkste? Motivatie! Als jij echt aan de slag wilt in dit mooie vakgebied dan doen diploma’s er wat ons betreft minder toe. Wij kunnen je helpen om jezelf te ontwikkelen. Maar, jij moet het echt willen. Natuurlijk is het heel fijn als je een MBO diploma op zak hebt maar belangrijker is dat je goed kan communiceren, veel wil leren en hard wil werken aan mooie projecten.

Wat ga je vinden?

Het team van Yellow Services bestaat uit een goede mix van jong en oud. Een deel van het team is zeer ervaren terwijl de rest juist enthousiast het vak aan het leren is. We gaan respectvol met elkaar om zodat we prettig samenwerken en projecten soepel verlopen. 

Yellow Services installeert zonnepanelen, laadpalen en batterijsystemen voor consumenten en bedrijven. De ene maand werk je aan installaties op woningen en de maand daarop werk je mee aan een zonnedak van 2.000 zonnepanelen. Bekijk ons team

Werkgebied

Yellow Services is werkzaam in de regio Zuid-Holland. Voor grotere zakelijke projecten maken we af en toe een uitstapje buiten de provincie maar het 95% van het werk is regionaal.

Opleiding

Op school leer je niet hoe je een installateur van zonnepanelen wordt. Er zijn nu eenmaal nog geen MBO-opleidingen die deze scholing aanbieden. Bij Yellow Services werk je nauw samen met je leermeester(s) om het vak te leren. Daarnaast kijken we welke scholing het beste past bij jouw niveau en ambitie. Zo kunnen we samen groeien. 

Wil je een keer praten?

Vul dan onderstaand formulier en laat ons weten wat je aantrekt in Yellow Services.