Solar Installer

Solar Installer

Yellow Services is op zoek naar ervaren solar installateurs die een passie hebben voor perfecte zonne-installaties. 

Wat hebben we nodig?

We werken voornamenlijk met Valk Solar onderconstructies dus het is fijn als je daar bekend mee bent. Daarnaast ben je gewend om een perfect uitgelijnd zonnesysteem op te leveren. Wat betreft omvormers zijn er vele smaken maar wij werken vaak met APsystems / SMA / SolarEdge / Fronius  omvormers. 

Heb je daarnaast ook ervaring met de installatie van laadpalen en thuisbatterijen dan is dat mooi meegenomen. 

Wat ga je vinden?

Het team van Yellow Services bestaat uit een goede mix van jong en oud. Een deel van het team is zeer ervaren terwijl de rest juist enthousiast het vak aan het leren is. We gaan respectvol met elkaar om zodat we prettig samenwerken en projecten soepel verlopen. 

Yellow Services installeert zonnepanelen, laadpalen en batterijsystemen voor consumenten en bedrijven. De ene maand werk je aan installaties op woningen en de maand daarop werk je mee aan een zonnedak van 2.000 zonnepanelen. Bekijk ons team

Werkgebied

Yellow Services is werkzaam in de regio Zuid-Holland. Voor grotere zakelijke projecten maken we af en toe een uitstapje buiten de provincie maar het 95% van het werk is regionaal.

Opleiding

De wereld van duurzame energie ontwikkelt zich razendsnel en het is belangrijk om je kennis op peil te houden. We helpen je graag bij jouw ontwikkeling en bieden tijd en geld om je kennis uit te breiden. 

Wil je een keer praten?

Vul dan onderstaand formulier en laat ons weten wat je aantrekt in Yellow Services.