ZZP team

Samenwerken met Yellow Services

Ben jij freelance installateur of heb je een team dat zonnepanelen kan installeren, sta je voor kwaliteit en ben je op zoek naar een mooie samenwerking voor de lange termijn? Dan ben je bij Yellow Services aan het juiste adres. Yellow Services installeert zonnepanelen voor partijen in de Duin en Bollenstreek en heeft veel installaties uit te voeren.

Kwaliteit

Belangrijke zaken eerst, we werken alleen maar samen met teams die voor kwaliteit staan. Dat betekent een perfect uitgelijnd vlak zonnepanelen, kabels netjes wegwerken, omvormers ophangen alsof het een schilderij is, een AC-traject vinden dat minimaal zichtbaar is en natuurlijk VEILIG werken. We werken zoveel mogelijk geschroefd in plaats van met schuifhaken. Dit is beter voor het dak en levert minder geluid bij hard wind.

Ben jij meer van het betere ramwerk en zo snel mogelijk zoveel mogelijk geld verdienen? Zoek dan alsjeblieft geen contact. Hou je van kwaliteit en heb je het idee dat wij nog wel eens wat van jou kunnen leren? Dan willen we absoluut met je praten. 

Prettig samenwerken

Bij Yellow Services werken we met respect voor elkaar en helpen we elkaar zoveel als mogelijk. Dat betekent dat teams elkaar ondersteunen als dat even nodig is.

Goed communiceren is wat ons betreft de sleutel tot een langdurige samenwerking. 

Alles wat we doen leggen we vast in een installatiedossier. Dat maakt het makkelijk om op een later tijdstip aanpassingen te doen of storingen te verhelpen.

Verder organiseren we interne trainingssessies om steeds beter te worden en niet onbelangrijk, we betalen alle facturen binnen 14 dagen.

Welke producten gebruiken wij?

We werken voornamelijk met Valk Solar ondercontructies en schroeven de onderconstructie aan het schuine dak. De omvormers waar we vooral mee werken zijn APsystems, SMA, SolarEdge met optimizers, Fronius en Sofar. Afhankelijk van de opdrachtgever breiden we dit uit.

Na de installatie leggen we eindklanten precies uit hoe de monitoring werkt en beantwoorden we eventuele vragen.

Samenwerken?

Vul onderstaand formulier in dan maken we snel een afspraak. Als je een portfolio document hebt, stuur het dan mee.